che rozid's FotoPage

By: che rozid mamat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 31-May-2010 01:45 Email | Share | | Bookmark
Ekspedisi Angsi 2010

masing2 happy mula2 nak mendaki =)
tiba di stesen 1, masih happy lagi
mana dah ni? rasanya stesen 1 lg
View all 9 photos...
Angsi 28-30 Mei 2010


Sunday, 30-May-2010 01:13 Email | Share | | Bookmark
Teater Imam Al Bukhari

Imam Hambali menentang ajaran Muktazilah
Imam Bukhari ketika ajal menjemput
Barisan pelakon Teater Al Bukhari
Alhamdulillah. Hiburan Islam masih kekal diminati.


Monday, 4-Dec-2006 10:55 Email | Share | | Bookmark
updates of the life

raizuls wedding
Im so happy for him and his wife =)
first day eid here
View all 6 photos...
Some latest pics around...
of me and friends...

check it out !!


Wednesday, 12-Jul-2006 14:17 Email | Share | | Bookmark
A visit to colorado...

LA dari pandangan mata aku...masuk magrib daaa...
ruang tamu condo
kitchen...masa aku check out, aku pastikan sink dia tersumbat =)
View all 12 photos...
First time kat America, satu pengalaman yang tak dapat dilupakan. Dah le pegi sorang sorang, dengan menunggu di transit station (Los Angeles) selama 8 jam, lepas tu sampai Denver, kena bermalam selama 9 jam lagi. Tension den. Sehari tak mandi. Satu perkara yang tidak akan dilakukan pada waktu normal, hehe. Then, esok paginya, ada shuttle bawak aku ke puncak Rocky mountain tu, nama tempat tu Keystone, Colorado. Dari dalam gambar, nampak cantik bangat...

On the way to Keystone, aku nampak la bandar Denver dari jauh. Sume bangunan tinggi2 KLCC je. Huh..kat US ni, city2 dia memang betul2 besar. Aku berpeluang tengok city Los Angeles dan Chicago dari atas flight gak, sbb both airports adalah aku punya transit station.

Dekat2 nak sampai Keystone tu, aku dah rasa gegendang telinga aku menguap nguap...patutla, altitude 3000 kaki keatas. Aku pon tak tau berapa meter. Aku tak suka la membaca sign board yg tak guna sistem matrik, hehe.

Then, sampai je Keystone, aku check in. Dapat condo tepi skali, best gile...cantik bangat..aku terpana. Tapi penat. Aku then, gi register for my conference...then, bermulalah conference....

apa2 pon, gambo yg ada kat sini semuanya aku ambik sendiri. Kalo ada gambor aku pon, aku ambik sendiri. Hehe...tu aaa, jalan sorang2...takde member seangkatan...yg ada pon tua2...malu aa den nak mintak tolong layan ambikkan gambo


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net